Home / Doesburg-Regiobode / Zomer in Gelderland in Angerlo

Zomer in Gelderland in Angerlo

ANGERLO – Het programma Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland komt op woensdag 14 augustus naar Angerlo. Deze zomer gaan twintig dorpen met elkaar de strijd aan om het meeste geld binnen te slepen voor een goed doel binnen het dorp. Ook Angerlo doet mee voor de titel Mooiste Plaats van Gelderland en wel op woensdag 14 augustus. Het Angerlose team krijgt ‘s ochtends om 9.20 uur een opdracht, die voor de televisie-uitzending ‘s avonds om 18.00 uur klaar moet zijn. Overdag wordt het team op de radio gevolgd. Dit alles vindt plaats op het veld bij de Galluskerk aan de Dorpsstraat. Het dorp krijgt bovendien punten en geld voor het aantal aanwezige toeschouwers. Zij worden om 18.00 uur geteld. Meer informatie is te vinden op de Facebook pagina van Zomer in Gelderland Angerlo.

Lees ook

Leerlingen van de Horizon maken speelgoed voor ouderen

DOESBURG – Leerlingen van groep 7 en 8 van basisschool de Horizon in Doesburg maken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.