Home / Doesburg-Regiobode / Workshops over dementie Hummelo

Workshops over dementie Hummelo

HUMMELO – Ook in de nazomer zijn er weer diverse workshops over dementie in Hummelo. De trainer is Heidi Nusselder. Iedere keer staat een ander onderwerp centraal. Op woensdag 28 augustus wordt het onderwerp dementie en mantelzorg behandeld. Door middel van een begrijpelijke uitleg en praktische voorbeelden gaan de deelnemers samen met Heidi aan de slag. “Heeft u oog voor dementie en voor de mantelzorger? Kom dan naar deze verhelderende workshop”, aldus de organisatie. De workshops duren van 19.00 tot 21.00 uur. De inloop is vanaf 18.45 uur. De locatie is FF naar Steef aan de Dorpstraat 1 in Hummelo. Deelname kost 20 euro per persoon. Dit is inclusief koffie, thee en iets lekkers. Aanmelden kan via heidi@breininzicht.com en tel. 06-10665701.

Lees ook

Pieter van Vollenhoven opent Zilvermuseum in Doesburg

DOESBURG – Vrijdag 24 september heeft prof. mr. Pieter van Vollenhoven de officiele opening verricht …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.