Home / Nieuws / Wild op Veluwezoom

Wild op Veluwezoom

RHEDEN – Iedere donderdag- en vrijdagavond kunnen volwassenen mee op wildspeurtocht op de Veluwezoom. Ze leren sporen herkennen van wilde zwijnen, edelherten, dassen, reeën en vossen en zien ze met een beetje geluk ‘live’ in het bos. Deelname aan de wandeling kost 7 euro voor leden en 10 euro voor niet-leden van Natuurmonumenten. De start is vanaf bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. Opgave en meer informatie over de starttijden is te vinden via de website: www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

Lees ook

De vakantie in de regio: De plafondschilderingen van de Ludgerus kerk in Hall

Dat veel mensen dit jaar in Nederland op vakantie gaan of thuis blijven, is voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.