Home / Rheden-Regiobode / Wie poepte er op de kop van de kleine mol?

Wie poepte er op de kop van de kleine mol?

VELP – Op zondag 11 augustus speelt Meneer Monster de voorstelling ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op z’n kop gepoept heeft’ in Openluchttheater de Pinkenberg in Velp. De voorstelling wordt twee keer gespeeld.

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren. Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.
‘Over een kleine mol’ is een fysieke, bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor iedereen van 2 jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch. De voorstellingen van Meneer Monster zijn stoer en ongepolijst, energiek en heel fysiek.

De voorstelling ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op z’n kop gepoept heeft’ is zondag 11 augustus te zien om 14.00 èn om 16.00 uur. Kaartjes kosten 7 euro in de voorverkoop via www.depinkenberg.nl of 8 euro op de middag zelf. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis mee. Er zijn per voorstelling maximaal 200 kaartjes verkrijgbaar.

www.depinkenberg.nl

Lees ook

Afscheid van juf Lies

DIEREN – Juf Lies vierde op vrijdag 23 juli haar allerlaatste schooldag. Na 26 jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.