Home / Brummen-Regiobode / Walk & Talk voor werkzoekenden

Walk & Talk voor werkzoekenden

EERBEEK – Dinsdag 3 september is er weer een Walk & Talk in de bibliotheek in Eerbeek. Dit is een gratis netwerkbijeenkomst waar werkzoekenden ervaringen kunnen uitwisselen. Dit keer is Hennita van der Zee van de Vrijwilligerscentrale te gast. Zij werkte ruim 25 jaar in de uitzend- en re-integratie-branche en kwam zelf een tijdlang zonder werk te zitten. Via vrijwilligerswerk kwam ze aan haar huidige, betaalde baan. Vrijwilligerswerk kan belangrijk zijn bij de zoektocht naar werk of het maken van een carrièreswitch. Vrijwilligerswerk staat goed op het CV, biedt kansen om je netwerk uit te breiden en kan een goede opstap zijn naar een betaalde baan. Wie vooraf al vragen heeft voor Hennita, kan deze vast e-mailen naar h.vanderzee@welzijnbrummen.nl. Deelname aan Walk & Talk geldt voor het UWV als een sollicitatie-activiteit. Deelname is gratis. De bijeenkomst begint om 9.30 uur en duurt tot 11.30 uur.

Lees ook

College gebruikt enquête bij besluit over afvalinzameling

GEM. BRUMMEN – Inwoners van de gemeente Brummen zijn tevreden over de inzameling van papier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.