Home / Doesburg-Regiobode / Volksfeest Keppel en Eldrik

Volksfeest Keppel en Eldrik

HOOG-KEPPEL – Begin september vindt het 124ste Volksfeest Keppel en Eldrik plaats. Ook dit jaar zijn er weer verschillende activiteiten georganiseerd.

Op zondag 1 september is er een puzzeltocht per fiets, voor het hele gezin. Deze start om 13.30 uur vanaf de Hessenhal in Hoog-Keppel.

Op woensdag 4 september is er een optocht van de Kleine Schutterij door Hoog-Keppel. Vanaf 13.00 uur wordt er verzameld bij de Hessenhal. De optocht vertrekt om 13.30 uur. Op camping Siebieverden in Eldrik staan spelletjes klaar voor de kinderen. De middag wordt om 16.30 uur afgesloten.

Op vrijdagavond 6 september start er om 19.00 uur een spectaculaire behendigheidsspelen op het terrein van het Hessenbad in Hoog-Keppel. Teams moeten bestaan uit 4 personen vanaf 12 jaar. Aanmelden kan bij Coen van Beek via tel. 06-53630502. Later op de avond is er van 21.00 tot 00.30 uur een feestavond met de drive-in show No Problemo in de tent op de Van Panhuysbrink.

Op zaterdag 7 september wordt er op het Wilhelminaplantsoen in Laag-Keppel om 9.30 uur verzameld voor de optocht. Deze start om 10.00 uur en eindigt rond 12.00 uur in Hoog-Keppel. De vaandelzwaaier, de bielemannen en de muziekvereniging Hummelo en Keppel begeleiden de optocht. Voor koffie, thee en een broodje wordt gezorgd. ‘s Middags begint om 12.30 uur het traditionele vogelschieten. Daarnaast zijn er ook de volksspelen, met onder andere vrije-baan kegelen, ringsteken en kruisboogschieten. Om 20.00 uur start het feest, waar de Pianoman optreedt, in tent op de Van Panhuysbrink en rond 23.30 uur wordt er aan de rand van de golfbaan vuurwerk afgestoken.

volksfeestkeppeleneldrik@gmail.com

Lees ook

Ik vind: Onzalig plan

Op 7 januari kreeg ik door middel van een e-mail van inwoners, betrokken bij het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.