Home / Brummen-Regiobode / Vogelvereniging TOG Eerbeek

Vogelvereniging TOG Eerbeek

EERBEEK – Dinsdag 3 september houdt vogelvereniging Tot Ons Genoegen Eerbeek de eerste ledenvergadering na de vakantie. Deze vindt plaats in het Tjark Riks Centrum en begint om 19.30 uur. Naast de vaste agendapunten komen ook de voorbereidingen van de tentoonstelling, het 60-jarig bestaan van de vereniging en de kweekresultaten aan de orde. Mensen met vragen hierover, of over de vogels in het algemeen, zijn van harte welkom. De toegang is gratis.

Lees ook

Plannen De Bruisbeek in de ijskast

LOENEN – Het bestuur van het Ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen heeft alle plannen voorlopig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.