Home / Rheden-Regiobode / Voetbalclinic voor jeugd v.v. Dieren

Voetbalclinic voor jeugd v.v. Dieren

DIEREN – Als afronding van de vakantieperiode en de start van het nieuwe voetbalseizoen verzorgt het eerste elftal van v.v. Dieren op zaterdagochtend 17 augustus een clinic voor haar eigen jeugdleden, die op hun beurt weer een vriendje en/of vriendinnetje mogen meenemen.

Om 10.00 uur begint de clinic voor de pupillen, van 7 tot en met 12 jaar (JO7 tot en met JO13). De spelers worden in teams verdeeld en werken onder begeleiding van selectiespelers een parcours af met voetbalgerelateerde spelletjes. Denk aan een skill-parcours, maar ook aan spelletjes als latje schieten en penalty schieten.
Na 50 minuten lekker trainen en vooral plezier maken vindt er nog een afsluitende prijzenuitreiking plaats. Om 11.00 uur is het de beurt aan de junioren (JO15 t/m JO19 en de meisjes MO17). Aan hen wordt door de selectie een circuittraining aangeboden, waarin naast snel voetenwerk enkele passen, trapoefeningen en uiteraard een afsluitende partij zal plaatsvinden. Deze training duurt tot 12.00 uur.
Trainer Wim Kamphuis en zijn staf zullen ’s middags zelf met hun mannen gaan trainen, want zij zijn inmiddels begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Lees ook

Diefstal bij De Roskam

RHEDEN – De politie van Rheden heeft maandagavond 17 januari een 20-jarige man en vrouw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.