Home / Nieuws / Voetbalclinic v.v. Dieren groot succes

Voetbalclinic v.v. Dieren groot succes

DIEREN – Om het seizoen officieel te openen gaf het 1e elftal van v.v. Dieren zaterdag 17 augustus een voetbalclinic aan de eigen jeugd. De spelers en het kader van het 1e hadden voor de pupillen en de junioren een uitdagende training bedacht. De opkomst was geweldig en ook het zien van jongens en meisjes die nog niet ‘op voetbal zitten’ was super.

Om 10.00 uur was het de beurt aan onze pupillen. De ongeveer 80 jongens en meisjes gingen na een motiverende speech van hoofdtrainer Wim Kamphuis het kunstgras op. Daar stonden de selectiespelers al op ze te wachten en kregen ze de kans om bij vijf voetbalspelletjes hun skills te tonen. Ze kregen zelfs een scorekaart waarop hun score werd bijgehouden, de vijf voetballers met de hoogste score wonnen een prijs.
Na ongeveer anderhalf uur verschillende spelletjes te hebben gedaan zoals ‘scoren bij de keeper van het 1e’, ‘skillparcours op tijd’ en ‘het pionschietspel’, was het tijd voor de prijsuitreiking voor de tribune. De prijzen werden uitgereikt door de spelers van het 1e elftal waarna de spelers en speelsters vrolijk huiswaarts gingen.
Hierna kwamen de junioren het veld op. Zij kregen na een uitgebreide warming up, onder leiding van spelers van het 1e en de hoofdtrainer, een techniektraining voorgeschoteld. Hierbij stonden draaien, kappen en snel voetenwerk centraal. Hierna werd er een groot vier tegen vier-toernooi gespeeld waarbij de spelers constant in een ander team werden ingedeeld. Hierdoor kon er uiteindelijk een individuele winnaar worden vastgesteld. De drie spelers die de meeste punten hadden gehaald in de wedstrijd wonnen hier een prijs. Na een uur vertrokken ook de junioren glimlachend van het sportpark.
De organisatie van v.v. Dieren kijkt terug op een zeer geslaagde clinic. Kinderen van 6 tot 9 jaar die willen kennismaken met voetballen bij v.v. Dieren zijn van harte welkom op de maandagavond van 18.15 tot 19.15 uur uur om een keer lekker mee te voetballen en te kijken of ze dit leuk lijkt.

www.vvdieren.nl

Lees ook

Ik vind: Incluzio: zorg of zegen voor de zorg?

Elke paar jaar worden door veel gemeenten de diensten in het sociaal domein opnieuw aanbesteed. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.