Home / Rheden-Regiobode / Voedseltuin zoekt vrijwilligers

Voedseltuin zoekt vrijwilligers

DE STEEG – Iedere week komt een groep gemotiveerde vrijwilligers naar de moestuinen op landgoed Rhederoord in De Steeg om groente te telen voor de Voedselbank. Zij werken in de moestuin op dinsdag- en vrijdagmorgen van ongeveer 9.30 tot 12.00 uur. Op de vrijdagochtend zijn extra handen zeer welkom. Hiervoor is ervaring of zijn groene vingers niet nodig. Voor meer informatie en om vrijblijvend een afspraak te maken, mail naar: voedselbanktuindesteeg@gmail.com

Lees ook

Ik vind: Slaap kindje slaap, nu nog wel!

Als het aan de verantwoordelijke wethouder van de gemeente Rheden ligt, dan slapen de bewoners …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.