Home / Doesburg-Regiobode / Vijfde open zaterdag St Joriskerk

Vijfde open zaterdag St Joriskerk

DREMPT – Ook op zaterdag 3 augustus staan de deuren van de eeuwenoude St Joriskerk in Drempt weer wagenwijd open. Deze keer zijn Imelada Uzunovic, Graat Metz en Ingrid Sewpersad aanwezig. Imelada Uzunovic is dol op wol. Zij past natuurlijke materialen toe op interieur, kunst en mode.
Graat Metz is een creatieve duizendpoot. De drang om altijd iets te willen maken, om altijd alles zelf te willen doen, is haar met de paplepel ingegoten. Zij steekt oude meubelen in een nieuw jasje. Ingrid Sewpersad is van oorsprong grafisch vormgever. Door de jaren heen ging ze steeds meer op onderzoek uit met potlood, penseel en camera. Inspiratie vond ze onder andere in het rivierenlandschap rond Nijmegen. Dit resulteerde in een serie alu-landschappen. De alu-landschappen zijn afdrukken op aluminium die in hun sfeer uniek zijn. Bezoekers zijn tussen 11.00 en 17.00 uur welkom in de kerk, die zelf ook de moeite van het bezichtigen waard is. De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Lees ook

Ik vind: Onzalig plan

Op 7 januari kreeg ik door middel van een e-mail van inwoners, betrokken bij het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.