Home / Rheden-Regiobode / Vierdaagseloper gezocht

Vierdaagseloper gezocht

DIEREN – Meneer Aalbers uit Elspeet komt elk jaar naar Nijmegen voor de Vierdaagse. Hier trof hij, zeker zeven jaren lang, elke ochtend een meneer uit Dieren – naam onbekend. “We kwamen rond 6.40 uur met de trein aan op het station en liepen dan samen naar de startlocatie, waar ze uit elkaar gingen. Aalbers liep de 30 kilometer, de Dierense meneer de 40. “Jarenlang troffen we elkaar elke ochtend, maar dit jaar miste ik hem.” Vrijdagmiddag, bij de finish, kwam Aalbers zijn wandelmaat toch nog even tegen, maar door de drukte was dat een kort treffen. “Hij kon door omstandigheden dit jaar niet lopen, zoveel begreep ik, maar ik verstond hem slecht door de harde muziek. Bovendien moest ik zelf door om de finish te halen.” En dat hij door moest lopen, dat zit Aalbers niet lekker. “Ik zou graag met hem in contact komen en horen hoe het met hem gaat.” Wie is de Dierense wandelaar die elke ochtend een stukje met meneer Aalbers op liep? Meneer Aalbers is bereikbaar via tel. 0577-492155.

Lees ook

Rhedense akkerranden ingezaaid met kruidenmengsel

GEM. RHEDEN – De randen van een flink aantal Rhedense akkers zijn over een paar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.