Home / Brummen-Regiobode / Vakantie op de Mollenhof

Vakantie op de Mollenhof

OEKEN – Van maandag 5 augustus tot en met zondag 18 augustus is de Mollenhof in Oeken gesloten voor bezoekers. Het team gaat genieten van een welverdiende vakantie, maar ondertussen zijn de voorbereidingen voor de Mollenhofmarkt alweer in volle gang.

Voor het vierde jaar op rij wordt deze gezellige markt georganiseerd. Op zondag 8 september is iedereen tussen 12.00 en 16.00 uur van harte welkom bij de Mollenhof, gelegen aan de Kleine Vosstraat 7 te Oeken. Het doel van de markt is beleven, ontmoeten en verbinden, van inwoners van de gemeente Brummen (jong en oud), van mens en natuur, van netwerk(organisaties), buurt en buren. Tijdens de markt houdt de Mollenhof tevens open huis, zodat het publiek kennis kan maken met alles wat de Mollenhof te bieden heeft.
Er staan ruim twintig markt- en informatieve kramen klaar, verspreid over het terrein. Ook zijn er mensen te gast die oude ambachten beoefenen en die hun kennis en kunde tonen. Bij de loterij zijn leuke prijzen te winnen. Er zijn optredens van de koren Chic en Shanty, kinderkoor Vox Tunes, singersongwriter Robert Kersten en chansonnier Marcel Bugter.
De opbrengst van de loterij en markt wordt afgedragen aan de Stichting en komt ten goede aan de bezoekers van de Mollenhof. Er wordt gespaard voor een duofiets.

Lees ook

Ledenvergadering Energie Coöperatie Loenen

LOENEN – Energie Coöperatie Loenen houdt woensdag 19 mei vanaf 19.30 uur haar ledenvergadering. Deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.