Home / Nieuws / Tweede Velleper Donderdag is weer ouderwets gezellig

Tweede Velleper Donderdag is weer ouderwets gezellig

VELP – Was de eerste Velleper Donderdag vanwege de hitte nagenoeg verlaten, donderdag 1 augustus was het wel weer gezellig druk in het centrum van Velp. De temperatuur was gedaald, er viel weliswaar een enkele bui, maar de bezoekers wisten de braderie massaal te vinden.
En dat zorgde ervoor dat het weer ouderwets gezellig werd op de jaarlijkse markt. Er werd door de bezoekers flink wat gekocht. Een zakje fruit hier, een nieuw shirt daar en een lekker hapje en drankje bij één van de horeca-ondernemers. De standhouders die vanwege de warmte een week eerder verstek lieten gaan, waren allemaal present en het aanbod was dan ook reuze.
Kinderen konden geiten en varkens aaien bij de kinderboerderij in de Emmastraat en aan de Hoofdstraat konden ze proefjes doen bij de ‘professors’ van Mad Science. Er klonk volop muziek en het bleef dan ook lang gezellig in hartje Velp.

Foto: Linda Peppelman

Lees ook

Onderzoek naar uitkijktoren in uiterwaarden bij Rheden

RHEDEN – De gemeente Rheden wil een uitkijktoren plaatsen in de uiterwaarden van het dorp …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.