Home / Brummen-Regiobode / Twee raadsfora en besluitvormende raadsvergadering

Twee raadsfora en besluitvormende raadsvergadering

GEM BRUMMEN – Op donderdag 5 september zijn er vanaf 20.00 uur twee raadsfora van de gemeenteraad, in het Brummense gemeentehuis. Aansluitend is er een kleine schorsing voor fractieberaad en start vervolgens een korte besluitvormende raadsvergadering. Over welke onderwerpen er concreet een besluit wordt genomen hangt af van de uitkomsten van de fora. Onderwerpen waarover de gemeenteraad nog verder met elkaar in debat wil, worden op de agenda van de reguliere besluitvormende raadsvergadering gezet.
Op de gemeentelijke website staan de onderwerpen die aan bod komen tijdens de beide raadsfora. Deze zijn ook te vinden in de folder van de agenda en bijbehorende voorstellen. Deze is af te halen bij het gemeentehuis en het Servicepunt in Eerbeek. Mensen die mee willen praten tijdens een forum, kunnen zich vooraf melden bij de raadsgriffie. Deze is bereikbaar via mailadres; griffie@brummen.nl en tel. 0575-568233.

www.brummen.nl

Lees ook

Drie kerken vormen samen streekgemeente

KLARENBEEK – Na een lange tijd van voorbereiding, vormen de PKN-gemeenten uit Klarenbeek, Voorst en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.