Home / Brummen-Regiobode / Traumahelikopter in actie voor gevallen fietser

Traumahelikopter in actie voor gevallen fietser

EERBEEK – Een mountainbiker is woensdagavond 7 augustus ernstig gewond geraakt toen hij ten val kwam op de Coldenhovenseweg tussen Laag-Soeren en Eerbeek. Rond 20.20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. De ambulance schakelde de brandweer in om de ernstig gewonde man uit het bos te halen. Vanwege de ernst van de verwondingen werd de traumahelikopter opgeroepen om assistentie te verlenen. De fietser is uiteindelijk onder begeleiding van de trauma-arts naar het Radboud UMC in Nijmegen gebracht. De helikopter trok veel bekijks van inwoners van Laag-Soeren.

Foto: Melvin/Persbureau Heitink

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.