Home / Algemeen / Toertocht tractoren in Hoog-Keppel

Toertocht tractoren in Hoog-Keppel

HOOG-KEPPEL – Op zondag 25 augustus 2019 houdt Oldtimer Club Keppel voor de negentiende keer haar Oldtimertoertocht voor tractoren in Hoog-Keppel: De Keppeltoertocht.

De Keppeltoertocht is traditioneel op de vierde zondag van augustus. Vorig jaar deden er ongeveer 150 tractoren mee en gezien het huidige aantal aanmeldingen wordt dit aantal deelnemers ook dit jaar verwacht. Dat betekent een 2 kilometer lange stoet van vaak prachtig gerestaureerde tractoren: het bekijken waard. De deelnemer bepaalt zelf of hij/zij de tractor een oldtimer vindt. Deelnemende voertuigen moeten minimaal WA verzekerd zijn.

Deelnemers worden tussen 9.00 en 10.00 uur ontvangen met koffie en krentenwegge op het terrein aan de Hessenweg in Hoog-Keppel (naast de ingang van de tennisclub). Om 10.30 uur begint de ochtendrit; die voert door de mooie omgeving rond Hummelo. Tussen de middag wordt op het terrein aan de Hessenweg in Hoog-Keppel een broodje met warm vlees genuttigd en is er gelegenheid om wat te drinken en bij te praten. De middagroute gaat richting Eldrik duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Opgeven kan nog tot maandag 19 augustus. Deelnemers betalen 16 euro. Een bijrijder betaalt 10 euro. Meer informatie is op te vragen per e-mail, jansenvanvoorst@gmail.com of via tel. 0313-473493.

Lees ook

Katjes overleden bij woningbrand in Drempt

DREMPT – Maandagmiddag 25 januari om 13.35 uur werd de brandweer van Doesburg opgeroepen voor …

One comment

  1. LS.,

    Mijn vrouw en ondergetekende hebben op het terras van de Gouden Karper in Hummelo heden-morgen Zondag 25/08/2019 genoten van deze prachtige optocht van meer dan 150 traktoren. Het was een kleurrijke optocht van prachtige wagens waar geen eind aan scheen te komen. Indrukwekkend – zonder meer. Voor ons stadsmensen (Amsterdammers) was dit adembenemend om te zien. Zou U willen aanraden dit soort tochten te organiseren in het WESTEN van het land ….. (weet helemaal niet of die daar ook al bestaan?) ….bijvoorbeeld over de Sintelbaan van het Olympisch Stadion bij een belangrijke voetbalwedstrijd aldaar. Het is maar en idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.