Home / Brummen-Regiobode / Tocht klassieke motoren

Tocht klassieke motoren

EERBEEK – Op zondag 18 augustus wordt de, inmiddels bij velen bekende, Eerbeekse Veteranen en Klassieke Motor en Bromfietsentoertocht gereden. 36 Jaar geleden begon dit evenement met een tiental motoren; nu is het uitgegroeid tot een schitterende ontmoetingsplaats voor eigenaren van veteranen en klassieke motoren en bromfietsen.
De start van de toertocht is om 11.00 uur bij De Korenmolen aan de Kanaalweg in Eerbeek. Aanmelden op de dag zelf is mogelijk vanaf 9.00 uur. Deelnamekosten zijn dan 10 euro. Voor degene die de tocht heeft uitgereden is er een attentie, zolang de voorraad strekt.

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.