Home / Doesburg-Regiobode / Tineke Beishuizen in leescafé

Tineke Beishuizen in leescafé

DOESBURG – Schrijfster en columniste Tineke Beishuizen is de gastvrouw van de nieuwe serie leescafé’s in de Gasthuiskerk in Doesburg. Tijdens de maandelijkse leescafé’s gaat het over romans en gedichten, fictie en non-fictie, maar ook over dagbladen, glossy’s en magazines. Boekhandel Boek en Buro Doesburg presenteert de nieuwe literaire oogst. De nieuwe serie leescafés start op woensdag 11 september om 10.00 uur en is gratis toegankelijk.
Op een lange tafel liggen in de foyer van Gasthuiskerk Doesburg de laatste nieuwe boeken uitgestald. Dat nodigt uit om samen te praten, onder het genot van een kopje koffie of thee. De boeken zijn te koop, maar dat is niet het uitgangspunt.
De leescafé’ s in de eerste helft van het seizoen 2019 / 2020 zijn op de woensdagen 11 september, 16 oktober, 13 november en 11 december, steeds om 10.00 uur.

Foto: PR Tineke Beishuizen

www.gasthuiskerkdoesburg.nl

Lees ook

Raadsvergadering Bronckhorst digitaal

BRONCKHORST – De raadsvergadering van de gemeente Brockhorst van 2 juli, wordt digitaal gehouden. Vorige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.