Home / Rheden-Regiobode / Tekenen en schilderen bij Atelier Creso

Tekenen en schilderen bij Atelier Creso

VELP – Op zondag 1 september houdt atelier Creso in Velp een creatieve open dag. Tijdens deze open dag wordt informatie gegeven over verschillende cursussen. Bezoekers krijgen informatie over het starten met de oriëntatiecursus en de gevorderdencursus Tekenen en Schilderen in alle technieken zoals acryl, olieverf, pastel, aquarel. Ook is er gelegenheid om kinderen in te schrijven voor de kindercursus voor kinderen van 7 tot 12 jaar, deze wordt op woensdagmiddag gegeven. De docenten staan de bezoekers van 11.00 tot 16.00 uur graag ter woord en geven rondleidingen.

www.ateliercreso.nl

Lees ook

Ik vind: Incluzio: zorg of zegen voor de zorg?

Elke paar jaar worden door veel gemeenten de diensten in het sociaal domein opnieuw aanbesteed. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.