Home / Doesburg-Regiobode / Studieproject beeldende kunst bij Atelier de Timmi

Studieproject beeldende kunst bij Atelier de Timmi

DOESBURG – Atelier de Timmi in Doesburg start in september met een studieproject beeldende kunst. Dit project is bedoeld voor mensen die meer willen dan een cursus in een bepaald onderdeel van de beeldende kunst.

Het aanbod is gericht op een brede ontwikkeling. Deelnemers gaan bezig met diverse kunstvakken; tekenen, schilderen, boetseren, collages maken, ruimtelijke objecten of combinaties van verschillende materialen. Dit betekent dat de student bij aanvang samen met de docent een persoonlijk studieplan opzet. Dit plan is het uitgangspunt voor het studiejaar, dat loopt van september tot mei.
Aan dit individuele traject wordt wekelijks in het atelier gewerkt met meerdere mensen. Daarnaast gaan de cursisten ook thuis aan de slag. Het werk dat zij thuis maken, nemen ze wekelijks mee naar het atelier, voor gezamenlijke bespreking op basis van inhoudelijke aspecten. Deze worden aangeleerd en geoefend en zo leert de student te kijken naar kunst, het eigen werk en het werk van anderen. Zo kan op gerichte en constructieve manier feedback worden gegeven.
Naast de individuele begeleiding wordt ter ondersteuning theorie aangeboden in de vorm van een wekelijkse lesbrief.
Op zondag 1 september, Culturele Zondag, wordt een informatiebijeenkomst gehouden in het atelier aan de Kerkstraat 29. Deze bijeenkomst begint om 13.00 uur.

Lees ook

Stadspartij-taxi naar priklocaties volgeboekt

DOESBURG – Stadspartij Doesburg heeft zich de laatste maanden tijdens de lockdown extra bekommerd om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.