Home / Alle-Regiobode / Startviering parochie HH Twaalf Apostelen

Startviering parochie HH Twaalf Apostelen

STEENDEREN – Voor de vierde keer op rij houdt de parochie HH Twaalf Apostelen, waartoe ook de geloofsgemeenschappen in Brummen en Drempt behoren, op de eerste zondag in september een startviering. Dit jaar is de startviering in de H. Willibrordkerk te Steenderen. De viering begint 1 september om 10.00 uur. Het thema is Samen Geloven. Na de viering is er volop ruimte elkaar te ontmoeten. Harmonie Nieuw Leven speelt, er is speurtocht door de kerk, een fotopresentatie, ijscokar en boekentafel. De parochiedag wordt om 12.30 uur afgesloten door de vice-voorzitter van het parochiebestuur en met het bekende parochielied, gezongen door het Breed Parochieel Team.

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Spagaat

Een van de grootste uitdagingen waarvoor de mensheid zich in de komende decennia gesteld ziet, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.