Home / Nieuws / Speuren naar wild met Oerrr

Speuren naar wild met Oerrr

RHEDEN – Iedere maandag en dinsdag in augustus kunnen kinderen van 7 tot 12 jaar op Nationaal Park Veluwezoom speuren naar wild met Oerrr van Natuurmonumenten. Dé kans om een in het echt een wild zwijn, edelhert, ree, das of vos te zien. Samen met de boswachter speuren de kinderen tijdens deze avondactiviteit naar sporen van al deze dieren. Stevige schoenen, bedekkende kleding en een verrekijker zijn aanraders. De wandeling start vanaf het bezoekerscentrum aan de Heuvenseweg in Rheden. Ouders mogen ook mee, en kopen dan ook een kaartje. Deelname kost 5 euro voor leden en 8 euro voor niet-leden van Oerrr. Aanmelden kan via de website, waar ook de openingstijden te vinden zijn.

www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom

Lees ook

Sneeuwpret in Doesburg

DOESBURG – Ook Doesburg werd zaterdag bedekt onder een laagje sneeuw. Lang duurde deze sneeuwpret …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.