Home / Doesburg-Regiobode / Samen spelen, samen werken

Samen spelen, samen werken

DOESBURG – Wat hebben de 62 deelnemertjes èn de helpende vrijwilligers vorige week weer genoten van het Huttendorp in Doesburg. Er werd flink op los getimmerd en de mooiste bouwwerken verrezen op het terrein van de scouting. Het thema was Onbewoond Eiland en daar kun je het maar het best zo gezellig mogelijk maken. En dus bouwden de kinderen, naast hutjes, een B&B en een kokosnotenbar. Punten om materiaal aan te schaffen konden worden verdiend met sportieve en creatieve activiteiten, zodat ook de kinderen die iets minder handig zijn met hamer en spijker een waardevolle bijdrage leverden. Burgemeester Loes van der Meijs kwam donderdagmiddag een kijkje nemen en ging bij alle groepjes op visite.

Foto: Linda Peppelman

Lees ook

Nationale Voetbaldag bij sc Rheden

RHEDEN – Op zaterdag 12 juni deed sc Rheden mee aan de Nationale Voetbaldag. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.