Home / Rheden-Regiobode / Rommelmarkt en feest Wilspa in Spankeren

Rommelmarkt en feest Wilspa in Spankeren

SPANKEREN – Zaterdag 31 augustus staat de jaarlijkse Wilspa in Spankeren op het programma. Bewoners van het dorp stallen hun overtollige huiswaar uit op kramen voor de verkoop. De markt duurt van 10.00 tot 16.00 uur en beslaat de Dorpsweg en het Kerkplantsoen. Overdag zorgen muziekvereniging Wilhelmina en diverse dweilorkesten voor een muzikale noot. De kerk vormt een rustpunt in de drukte. Iedereen kan hier binnenlopen om een kaarsje op te steken. Ook is er een expositie te zien van strips rondom Ds. de Heer en worden foto’s vertoond van het jubileum van ds. Quick – Verweij. ‘s Avonds is het vanaf 20.00 uur feest op het Kerkplantsoen. In de muziektent speelt dan topband de lekkerste, dansbare muziek.

Lees ook

Rozendaal zoekt hulp voor stembureau

ROZENDAAL – De gemeente Rozendaal zoekt mensen die tijdens de Tweede Kamerverkiezingen het stembureau willen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.