Home / Rheden-Regiobode / Rhevak bij de Kanovijver

Rhevak bij de Kanovijver

RHEDEN – Kindervakantiekamp Rhevak is al weer in volle gang. Sinds maandag 5 augustus komen kinderen dagelijks naar de kanovijver om daar de mooiste hutten te bouwen en leuke spelletjes te doen. Het thema is Kakkers van de Straat. Nog tot en met vrijdag zijn ze hier dagelijks in de weer, op woensdag en donderdag van 9.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur. De jaarlijkse Rhevakmarkt is woensdagmiddag vanaf 13.15 uur. Dan zijn ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s van harte welkom. De kinderen mogen dan hun eigen rommelmarktspulletjes verkopen voor ‘echt’ Rhevakgeld. Rhevak wordt vrijdagavond afgesloten met een groot feest, dat begint om 19.00 uur. De kinderen brengen een spetterende show, waarna enkele prachtige Rhevak-items worden geveild. Daarna wordt onder deskundige begeleiding van de Rhedense Brandweer het grote Rhevak-vuur ontstoken. Om 22.00 uur wordt de avond gezamenlijk afgesloten.

www.rhevak.nl

Lees ook

Aeres MBO beste groene school in Keuzegids mbo 2021

VELP – Aeres MBO staat in de Keuzegids mbo 2021 genoteerd als beste groene school …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.