Home / Rheden-Regiobode / Rhedense schaapskudde zoekt bestuurslid

Rhedense schaapskudde zoekt bestuurslid

RHEDEN – De Rhedense schaapskudde bestaat sinds 1963 en is nog een van de weinig overgebleven kuddes met herder en potstal. De organisatie is stevig ingebed in de regio en kent veel sympathisanten en donateurs. De komende jaren gaat, naast uitvoerende taken, de aandacht uit naar heroriëntatie van de organisatie om deze geschikt te maken voor de toekomst.
De Rhedense Schaapskudde zoekt hiervoor versterking van een ervaren bestuurder die enthousiast is en gedreven om de organisatie naar de toekomst te begeleiden, samen met de medewerker en vrijwilligers. Het moet iemand zijn met liefde voor dieren en de natuur, die dat combineert met een praktische instelling. De kandidaat moet helder kunnen analyseren, mogelijkheden en risico’s kunnen afwegen en deze presenteren met gevoel voor humor en diplomatie. Gezien de samenstelling van het huidige bestuur wordt een bestuurder gezocht met organisatietalent uit de regio Rheden/Arnhem

Het bestuur vergadert eens per maand. Activiteiten en heroriëntatie vragen de komende periode gemiddeld 10 uur per maand extra. Onkostenvergoeding is van toepassing. Mensen met belangstelling voor deze functie kunnen tot 8 september 2019 contact opnemen met voorzitter Herman Wehkamp, via info@schaapskudde.nl of tel. 06-22919105.

Lees ook

Kerkbalans van start aan de Veluwezoom

REGIO – Halverwege de maand januari starten veel kerken en parochies in Nederland met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.