Home / Nieuws / Repair café in De Oase

Repair café in De Oase

DIEREN – Iedere keer als het Repair Café in Dieren haar deuren opent liggen er weer leuke en bijzondere uitdagingen te wachten op de reparateurs. Het kan zomaar gebeuren dat ze aan de slag gaan om twee stofzuigers, een radio, een lamp, twee naaimachines, drie fietsen, een rollator, een klok en een speelgoedautootje weer aan de praat te krijgen. Of dat ze twee broeken, een trui, een jas en een gordijntje moeten herstellen. Wie ook kapotte of defecte spullen in huis heeft, is op zaterdag 10 augustus van harte welkom in De Oase in Dieren tussen 14.00 en 16.00 uur. Na 15.45 uur worden geen reparaties meer aangenomen. Een vrijwillige bijdrage in de onkosten is altijd welkom.

Lees ook

Muizenhuis siert etalage van Hart van Velp

VELP – In de etalage van Hart van Velp, in de Hoofdstraat in Velp, is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.