Home / Nieuws / Prinsen- en Prinsessencursus op kasteel Rosendael

Prinsen- en Prinsessencursus op kasteel Rosendael

ROZENDAAL – Op woensdagmiddag 7 augustus kunnen kinderen deelnemen aan de Prinsen- en Prinsessencursus op kasteel Rosendael. De activiteit begint om 15.30 uur. Met een hofdame of lakei maken kinderen in hun deftigste kleren een tocht door het kasteel en leren deftige manieren en echte prinsen en prinsessenklusjes. Na afloop krijgt iedereen een glaasje ranja en een presentje.
Voor of na de cursus kunnen de kinderen met hun ouders het park ontdekken met de Beleef! plattegrond. In het park kunnen kinderen hutten bouwen, met een schepnetje waterdiertjes vangen, over het blotevoetenpad lopen en nog veel meer. Natuurlijk laat iedereen zich ook nog even natspetteren bij de bekende Bedriegertjes.
Kasteel Rosendael is onderdeel van Geldersch Landschap & Kasteelen. Donateurs van het GLK hebben gratis toegang, net als Museumkaarthouders. Voor de prinsen en prinsessencursus betalen zij alleen een toeslag van 3 euro. De entreeprijs, inclusief cursus, kasteel- en parkbezoek is 12,50 euro voor volwassenen en 8,50 euro voor kinderen tot en met 18 jaar. Reserveren kan via rosendael@glk.nl.

Lees ook

Op heterdaad betrapt

DIEREN – Een oplettende getuige heeft ervoor gezorgd dat in de nacht van 5 op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.