Home / Rheden-Regiobode / Prinsen- en Prinsessencursus op kasteel Rosendael

Prinsen- en Prinsessencursus op kasteel Rosendael

ROZENDAAL – Op woensdag 4 september kunnen kinderen deelnemen aan de Prinsen- en Prinsessencursus op kasteel Rosendael. Kinderen die tot nu toe alleen maar van konden dromen om zelf een prins of prinses worden, maken met een hofdame of lakei in hun deftigste kleren een tocht door het kasteel en leren deftige manieren en echte prinsen- en prinsessenklusjes. Na afloop krijgt iedereen een glaasje ranja en een presentje. De cursus duurt van 15.30 tot 17.00 uur. Entreeprijs, inclusief cursus, kasteel- en parkbezoek is 12,50 euro volwassenen, 8,50 euro kinderen tot en met 18 jaar en museumkaarthouders en donateurs betalen 3 euro per persoon voor de prinsen- en prinsessencursus. Opgeven voor de cursus kan via rosendael@glk.nl.

Lees ook

Op heterdaad betrapt

DIEREN – Een oplettende getuige heeft ervoor gezorgd dat in de nacht van 5 op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.