Home / Brummen-Regiobode / Presentatie Loenens oorlogsboek op Loense Moandag

Presentatie Loenens oorlogsboek op Loense Moandag

LOENEN – Het boek ‘Herinneringen aan de oorlogsjaren in Loenen’ is klaar. De stichting Historie Loenen presenteert het langverwachte boek op de Loense Moandag, 5 augustus.

Schrijvers Adriaan Klomp en Jan Janssen hebben enige jaren van bezoeken aan (oud) Loenenaren achter zich, waarin zij zoveel mogelijk informatie over gebeurtenissen en herinneringen uit de oorlogsjaren boven water probeerden te krijgen. Ouderen uit Loenen of hun kinderen waren bereid om hun verhalen thuis aan de keukentafel te vertellen.
Nu is het zover en kunnen de schrijvers zeggen: “Het is klaar, het boek is af.” ‘Herinneringen aan de oorlogsjaren in Loenen’ is het geheugen van Loenenaren geworden: een mooi boek vol met herinneringen en historische foto’s.
Op de Loense Moandag (5 augustus) staan de schrijvers en medewerkers van Historie Loenen in het centrum van Loenen met een kraam waar zij naast oude foto’s, prentenbriefkaarten en boeken ook graag het nieuwe boek aan de man/vrouw brengen. Men kan ook rechtstreeks het boek bestellen bij Jan Janssen, tel. 055 – 5052344 en bij boekhandel Hendriks in Eerbeek. Er volgen nog meer verkoopadressen.

Lees ook

Nieuwe sociaal werker in Loenen

LOENEN – Vanaf 1 januari is Ilona Boom werkzaam als sociaal werker in de dorpen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.