Home / Doesburg-Regiobode / Preek van de Leek

Preek van de Leek

DOESBURG – Op zondag 1 september start het nieuwe seizoen van Preek van de Leek, in de Martinikerk in Doesburg. Het jaarthema staat in het teken van 75 jaar bevrijding. Marieke de Bruijn, psychosociaal therapeut uit Doesburg, houdt de eerste Preek van de Leek met als thema ‘Wat bezielt ons eigenlijk?’. Ze gaat het hebben over het vinden van de balans tussen onze autonomie en onderlinge afhankelijkheid. Marieke de Bruijn gaat in haar preek in op het boek Job. Job stelt de vraag naar de zin van het lijden. De preek van de leek begint om 16.00 uur. Inloop met koffie en thee is vanaf 15.30 uur. De toegang is gratis. Er gaat een collectezak rond om de onkosten te bestrijden. Na afloop is er gelegenheid om elkaar onder het genot van een drankje te ontmoeten.

Lees ook

Leerlingen van de Horizon maken speelgoed voor ouderen

DOESBURG – Leerlingen van groep 7 en 8 van basisschool de Horizon in Doesburg maken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.