Home / Rheden-Regiobode / Posbank zaterdagmorgen 24 augustus afgesloten

Posbank zaterdagmorgen 24 augustus afgesloten

RHEDEN – Op zaterdag 24 augustus zijn de wegen van en naar de Posbank tot 11.00 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers. Dit is in verband met de wielerwedstrijd Posbank Team Trail, die plaatsvindt in de ochtend. Via borden wordt dit aangegeven en er zijn verkeersregelaars aanwezig om de wedstrijd in goede banen te leiden. Na 11.00 uur zijn alle wegen weer open.

De gemeente Rheden roept bezoekers aan de Posbank op voorzichtig te zijn met parkeren. “Veel mensen bezoeken met dit mooie weer de prachtige heide op de Posbank bij Rheden. Dit zorgt soms voor veel drukte, vooral bij het parkeren. Om onveilige situaties te voorkomen, is het belangrijk dat de wegen toegankelijk blijven voor hulpdiensten. Als het nodig is, spreken medewerkers van Natuurmonumenten en de gemeente Rheden bezoekers aan op hun parkeergedrag. Zo kan iedereen veilig van de mooie paarse heide blijven genieten.

Lees ook

Platform Klimaataanpak in gemeente Rheden van start

RHEDEN – De gemeente Rheden en vijf energiegroepen hebben een ‘Platform Klimaataanpak Rheden’ opgericht en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.