Home / Nieuws / Paniek op station Rheden door verwarde man

Paniek op station Rheden door verwarde man

RHEDEN – Op het station aan de Groenestraat in Rheden is door politie vrijdag 16 augustus eind van de middag een jongeman van het perron afgehaald met verward gedrag. Dit veroorzaakte lichte paniek op het station. De melding kwam rond 17.30 uur binnen. Een jongeman bleek drugs op te hebben, waardoor hij zich verward gedroeg. Toegesnelde agenten hebben de jongeman in de boeien geslagen en hem van het perron afgehaald. Vervolgens heeft ambulancepersoneel hem gecontroleerd en er werd gepaste zorg voor hem geregeld. Wat hij precies op had is niet bekend.

Foto: Roland Heitink/Persbureau Heitink

Lees ook

Platform Klimaataanpak in gemeente Rheden van start

RHEDEN – De gemeente Rheden en vijf energiegroepen hebben een ‘Platform Klimaataanpak Rheden’ opgericht en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.