Home / Brummen-Regiobode / Orgelconcert Beekbergen

Orgelconcert Beekbergen

BEEKBERGEN – Het laatste orgelconcert in de zomerserie in de Dorpskerk in Beekbergen staat gepland voor maandag 19 augustus. André Knevel bespeelt het Schillingorgel. Het programma wordt aangevuld met panfluitmuziek door Liselotte Rokyta en Henrieke Doornenbal. Samen brengen zij een programma dat geschikt is voor een heel breed publiek, dat begint en eindigt met een samenzang. Het concert begint om 20.00 uur, de kerk opent om 19.30 uur. De entree bedraagt 7 euro, kinderen tot twaalf jaar mogen voor 3,50 euro mee.

Lees ook

Thuiszorg Riwis naar De Toren

BRUMMEN – Het eerste aanspreekpunt van de thuiszorg van Riwis Zorg en Welzijn is sinds …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.