Home / Belangrijk / Openluchtfilm opent Carolinafestival

Openluchtfilm opent Carolinafestival

DIEREN – Filmhuis Dieren verzorgt vrijdag 30 augustus de opening van het Carolinafestival in het Carolinapark in Dieren. Om 21.00 uur wordt de film De Matchmaker vertoond.

De Matchmaker draait om levensgenieter Chris, die als fotograaf de wereld over reist. Wanneer de bodem van zijn bankrekening in zicht komt en werk uitblijft, keert hij noodgedwongen terug naar zijn moeder Marja. Hoewel zij hem met open armen ontvangt, heeft Chris moeite te aarden. Gelukkig komt er een nieuwe opdracht; hij mag een promovideo maken voor een datingsite en besluit zijn vlotte vrijgezelle moeder als proefkonijn in te zetten. Echter, wanneer het stiekem gemaakte filmpje online komt, stromen de reacties binnen. Na enige verbazing durft Marja, met Chris als matchmaker, het datingavontuur aan te gaan en belanden ze in gekke, hilarische en soms ongemakkelijke situaties, die moeder en zoon dichter bij elkaar brengen.

Deze films is te zien in het Carolinapark. Bezoekers kunnen zelf een stoel en een dekentje meenemen. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De film begint rond 21.00 uur, als het donker genoeg is. Bij slecht weer gaat de voorstelling niet door. Dit wordt dan gemeld op www.filmhuisdieren.nl.

Lees ook

Ledenvergadering De Rietvoorn

DIEREN – De Dierense Hengelaarsvereniging De Rietvoorn houdt op maandag 11 oktober haar algemene ledenvergadering. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.