Home / Brummen-Regiobode / Opening expositie in Wereldwinkel

Opening expositie in Wereldwinkel

EERBEEK – Onder het motto ‘Schilderen bij Riet’ werd zaterdag 3 augustus bij de Wereldwinkel in Eerbeek een expositie geopend met schilderijen van Riet Corporaal uit Dieren en zestien van haar cursisten. Tijdens haar openingswoord vertelde Riet dat ze uit Den Haag komt en vroeger met haar gezin vaak op vakantie ging naar Coldenhove in Eerbeek. Ze vindt het dus bijzonder nu in Eerbeek te kunnen exposeren. Riet schildert al zo’n 30 jaar en geeft sinds 15 jaar ook les. De tentoonstelling is te bezichtigen tot eind oktober tijdens de openingstijden van de Wereldwinkel, Stuijvenburchstraat 99 in Eerbeek.

Lees ook

Nieuw tenue voor alle vv Oeken jeugd

BRUMMEN – VV Oeken en 123inkt.nl hebben voor de komende vier seizoenen een overeenkomst met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.