Home / Brummen-Regiobode / Open tuinen Brummen

Open tuinen Brummen

BRUMMEN / HALL – Op zondag 4 augustus kunnen vier Brummense tuinen bezocht worden. Van 11.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers een kijkje nemen bij de De Johannahof aan de Eerbeekseweg 27a. Deze tuin ligt in het buitengebied van Hall en heeft grote borders waar bloemen en grassen weelderig groeien en bloemen. Tuin aan ’t Leusveld is gelegen aan de Rhienderensestraat 16. Deze romantische tuin wordt omgeven door natuurgebied Het Leusveld en heeft bloeiende borders en een zwemvijver. De Brummense Overtuin ligt in hartje Brummen aan de Arnhemsestraat 39. Dit is een parkachtige formele tuin met grote vijver en tuintempel. De tuineigenaren zullen de bezoekers hartelijk ontvangen. De tuinen liggen op fietsafstand van elkaar.

Lees ook

Gemeentesecretaris Marcel Klos vertrekt uit Brummen

GEM. BRUMMEN – Marcel Klos, gemeentesecretaris en algemeen directeur, verlaat eind deze maand de gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.