Home / Rheden-Regiobode / Open huis De Paperclip

Open huis De Paperclip

VELP – De Paperclip in Velp heeft voor het najaar van 2019 weer een aantrekkelijk programma samengesteld. Op zaterdag 31 augustus is er van 14.00 uur tot 16.00 uur een open huis. Op deze dag kunnen bezoekers kennis maken met het aanbod en de nieuwe stijl van De Paperclip, onder het genot van een kop koffie of thee.

Er veel cursussen en activiteiten waar, tegen lage kosten, aan deelgenomen kan worden. Zoals diverse kaartspelen als bridge, klaverjassen of jokeren. Ook is er de mogelijkheid om te biljarten of koersballen of om een cursus Spaans, bridge, tuin ontwerpen of kunstgeschiedenis te volgen. Tevens is er vanaf eind september op zondagavonden eens in de twee weken een film te zien op groot scherm. Voor activiteiten geldt dat er op elk gewenst moment gestart kan worden. Op www.paperclipvelp.nl staat alle informatie en kunnen mensen zich inschrijven voor de cursussen.
Naast de cursussen en activiteiten is er in de ‘lichtstraat’ van De Paperclip een expositie met schilderijen van Bianca Verhoeven te zien, tot 18 oktober.

Tijdens de zomersluiting is door enthousiaste vrijwilligers hard gewerkt aan de nieuwe stijl van De Paperclip. De boekenkast is verplaatst naar de nieuwe ontmoetingsruimte met een gezellige bar, de biljarters zijn verhuisd naar de voorzijde van het gebouw, de voorgevel is voorzien van een luifel en de buitenruimte is aangepast.

Lees ook

Succes voor jeugd Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Drie jeugdleden van het Rhedens Fanfare Corps zijn onlangs geslaagd voor hun theorie-examen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.