Home / Brummen-Regiobode / Ondersteuning en cursus mantelzorgers

Ondersteuning en cursus mantelzorgers

BRUMMEN / EERBEEK – Het Geheugensteunpunt start op vrijdag 2 augustus een nieuwe reeks bijeenkomsten voor mantelzorgers van mensen met dementie in gemeente Brummen. In deze ondersteuningsgroep kunnen ervaringen worden gedeeld. De groep bestaat uit maximaal acht deelnemers en wordt begeleid door een ervaren gespreksleider. De bijeenkomsten vinden plaats in Brummen.
Daarnaast biedt het Geheugensteunpunt ook weer een driedelige cursus aan voor mantelzorgers. Deze start op maandag 12 augustus in Eerbeek. Het thema mantelzorgen en dementie staat daarin centraal. Neem voor aanmelden of meer informatie contact op met Heidi Nusselder, coördinator van het Geheugensteunpunt, tel. 0628457299 of brummen@hetgeheugensteunpunt.nl.

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.