Home / Algemeen / OERRR Waterdiertjes zoeken

OERRR Waterdiertjes zoeken

RHEDEN – Op zondag 18 augustus kunnen kinderen van 4 tot en met 11 jaar meedoen met het waterdiertjes zoeken op de Veluwezoom. Met schepnet, loeppotjes en zoekkaarten gaan de kinderen opzoek naar kikkervisjes en andere waterdiertjes. De activiteit begint om 14.00 uur bij het Bezoekerscentrum in Rheden en duurt 2 uur. De kosten voor deelname aan deze activiteit bedragen 4,00 euro voor leden en kinderen van OERRR, niet-leden betalen 7,00 euro. Aanmelden kan via de website. Het dragen van laarzen en eventueel regenkleding wordt aangedragen. In verband met de natuur en de beperkte parkeergelegenheid, raadt het Bezoekerscentrum aan gebruik te maken van openbaar vervoer of om op de fiets te komen. Vergeet achteraf niet om te controleren op teken.

Foto: Natuurmonumenten

www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom

Lees ook

Doesburg herdenkt 70 jaar Molukkers in Nederland

DOESBURG – Zeventig jaar geleden kwam de eerste groep Molukse KNIL-militairen naar Nederland. De meesten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.