Home / Algemeen / OERRR insectenmiddag

OERRR insectenmiddag

RHEDEN – Op woensdag 14 augustus en zondag 25 augustus kunnen kinderen tussen de 7 en 12 jaar meedoen met een insectenmiddag van Natuurmonumenten. De middag begint om 14.00 uur en duurt ongeveer twee uur.

Tijdens deze middag gaan de kinderen met een loep, opzoekkaart en zelfgemaakte insectenzuiger opzoek naar kleine beestjes in het bos. Het wordt aangeraden om stevige schoenen aan te doen en bedekkende kleding te dragen tegen teken. Omdat het aantal insectensoorten in de Nederlandse bossen hard afneemt, krijgen de kinderen een knutselpakket mee naar huis om een insectenschotel te maken.
Kosten voor deelname aan deze activiteit bedraagt 4 euro voor leden Natuurmonumenten en OERRR. Niet-leden betalen 7 euro. Aanmelden moet via de website van Natuurmonumenten, www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.
n verband met de natuur en de beperkte parkeergelegenheid, wordt aangeraden om gebruik te maken van het openbaar vervoer of om op de fiets te komen.

Foto: Natuurmonumenten

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.