Home / Brummen-Regiobode / Nóg twee Eerbeekse Zomermarkten

Nóg twee Eerbeekse Zomermarkten

EERBEEK – Deze zomer hebben inwoners en bezoekers van Eerbeek weer kunnen genieten van een serie zomermarkten op het Stuijvenburchplein. Wegens het succes van de laatste markt heeft de organisatie van Ondernemersvereniging Eerbeek (OVE) besloten hier nog twee markten aan toe te voegen. Ook op dinsdagen 20 en 27 augustus is er dus nog van alles te doen op het winkelplein. Zo staan er meerdere kramen met een breed aanbod op het gebied van hobby, kleding. Ook voor de kinderen is er van alles te beleven. Een DJ zorgt de hele dag voor de muziek. De markten duren van 11.00 tot 18.00 uur. De organisatie laat weten de gemeente Brummen dankbaar te zijn voor hun snelle handelen, zodat snel een vergunning kon worden geregeld.

Lees ook

Thuiszorg Riwis naar De Toren

BRUMMEN – Het eerste aanspreekpunt van de thuiszorg van Riwis Zorg en Welzijn is sinds …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.