Home / Doesburg-Regiobode / Nieuwe site biedt informatie over dementie

Nieuwe site biedt informatie over dementie

DOESBURG – De Keten Dementie Liemers lanceerde onlangs een nieuwe website voor mensen met dementie en hun naasten. Op Ketendementiedeliemers.nl is informatie te vinden over de verschillende vormen van zorg en ondersteuning en hoe hier gebruik van kan worden gemaakt. Er wordt uitleg gegeven over wat dementie is en welke signalen en symptomen er zijn waaraan men dementie kan herkennen. Er worden tips gegeven voor het bezoek aan de huisarts maar de website geeft ook veel informatie over de manier waarop de diagnose dementie kan worden gesteld. De Keten Dementie de Liemers is er voor inwoners van Didam, Doesburg, Duiven, Westervoort en Zevenaar en de andere dorpen in de Liemers.

www.ketendementiedeliemers.nl

Lees ook

Doe mee aan Bronckhorst Spreekt

GEM. BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst peilt via het inwonerspanel Bronckhorst Spreekt de mening van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.