Home / Rheden-Regiobode / Nieuwe Ambt en Heerlijkheid

Nieuwe Ambt en Heerlijkheid

RHEDEN / ROZENDAAL – Vanaf vrijdag 30 augustus is nummer 204 van Ambt & Heerlijkheid verkrijgbaar, het kwartaalblad van de Oudheidkundige Kring van Rheden-Rozendaal. Hierin staan onder andere verhalen over een Spankerense boer in mobilisatietijd, de Rhedense Schaapskudde in de jaren ’60 en de baksteenindustrie in de regio. Ambt en Heerlijkheid is verkrijgbaar bij Jansen & De Feijter in Velp, Boekhandel Dieren en The Read Shop in Velp en Rheden en in Kapsalon De Oude Post in De Steeg en Bakkerij Samberg in Ellecom.

Lees ook

Succes voor jeugd Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Drie jeugdleden van het Rhedens Fanfare Corps zijn onlangs geslaagd voor hun theorie-examen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.