woensdag 20 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeBrummen-RegiobodeNieuw seizoen voor Vrouwenkoor Te Gek

Nieuw seizoen voor Vrouwenkoor Te Gek

BRUMMEN – De repetities van Vrouwenkoor Te Gek gaan donderdag 5 september weer van start. Na een warme zomer kijken de dames uit naar het nieuwe seizoen.

Het koor staat onder leiding van dirigente Anja Luyt, die de zangeressen naar een hoger niveau tilt, maar daarbij de gezelligheid niet uit het oog verliest. Te Gek wordt begeleid door twee vaste accordeonisten, soms aangevuld met een derde muzikant.
Voor de tweede helft van dit jaar staan er in ieder geval al zes optredens op de agenda, waaronder drie rond de Kerst. Ook voor 2020 zijn al weer twee optredens gepland. Er is veel nieuw repertoire. Tijdens de optredens dragen de dames rode hoedjes en kleding in de kleuren rood, wit en roze. In de winter is dat rood met zwart, wit of grijs. Ieder maakt haar eigen combinatie.
Nieuwe leden zijn van harte welkom bij Te Gek en kunnen bijvoorbeeld tijdens de eerste repetitie eens binnenkomen om kennis te maken en de sfeer te proeven. Te Gek repeteert bij Uitspanning de Vrooljke Frans in Brummen (Broek).

www.tegek-koor.nl
Diny van Engeland, 06-51246109

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...