Home / Brummen-Regiobode / Nieuw seizoen voor Vrouwenkoor Te Gek

Nieuw seizoen voor Vrouwenkoor Te Gek

BRUMMEN – De repetities van Vrouwenkoor Te Gek gaan donderdag 5 september weer van start. Na een warme zomer kijken de dames uit naar het nieuwe seizoen.

Het koor staat onder leiding van dirigente Anja Luyt, die de zangeressen naar een hoger niveau tilt, maar daarbij de gezelligheid niet uit het oog verliest. Te Gek wordt begeleid door twee vaste accordeonisten, soms aangevuld met een derde muzikant.
Voor de tweede helft van dit jaar staan er in ieder geval al zes optredens op de agenda, waaronder drie rond de Kerst. Ook voor 2020 zijn al weer twee optredens gepland. Er is veel nieuw repertoire. Tijdens de optredens dragen de dames rode hoedjes en kleding in de kleuren rood, wit en roze. In de winter is dat rood met zwart, wit of grijs. Ieder maakt haar eigen combinatie.
Nieuwe leden zijn van harte welkom bij Te Gek en kunnen bijvoorbeeld tijdens de eerste repetitie eens binnenkomen om kennis te maken en de sfeer te proeven. Te Gek repeteert bij Uitspanning de Vrooljke Frans in Brummen (Broek).

www.tegek-koor.nl
Diny van Engeland, 06-51246109

Lees ook

Studieavond zegen door Israël

EERBEEK – Op donderdag 24 juni is er in Eerbeek een studieavond met ds. Oscar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.