Home / Brummen-Regiobode / Nieuw seizoen Bridgeclub Smodo

Nieuw seizoen Bridgeclub Smodo

EERBEEK – Op dinsdag 3 september en woensdag 4 september gaat het nieuwe seizoen van Bridgeclub Smodo in Eerbeek van start. Er wordt op dinsdag gespeeld in het Tjark Riks Centrum om 19.00 uur en op woensdag in het Pater Dekkershuis om 13.30 uur. Bridgeclub Smodo is een gezelligheidsclub. Geïnteresseerden kunnen ter kennismaking 5 weken gratis de sfeer proeven. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Bertus Heezen, tel. 06-22989049 of Elly Tromp, tel. 0313-654086.

Lees ook

Katholieken uit Apeldoorn en Brummen gaan samen

REGIO – Vanaf begin 2021 zullen de Emmausparochie in Apeldoorn en de Franciscus en Claraparochie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.