Home / Brummen-Regiobode / Nieuw kunstgrasveld voor KV Mélynas

Nieuw kunstgrasveld voor KV Mélynas

BRUMMEN – Op zaterdag 31 augustus zal de officiële opening van het nieuwe kunstgrasveld van korfbalvereniging Mélynas plaatsvinden. Het was de gemeente Brummen die, in de laatste twee maanden voor de vakantie, het versleten veld heeft laten vernieuwen. De vereniging zal na de opening oefenwedstrijden spelen. De selectie speelt een meerkamp tegen SEV uit Zelhem, Revival uit Terschuur en SDO uit Westerhaar. Voor de selectie lijken dit uitdagende wedstrijden. De overige teams hebben de mogelijkheid om te trainen en mee te doen met oefenwedstrijden. Daarnaast is er de hele dag van alles te doen rondom de kantine.

Lees ook

Plannen De Bruisbeek in de ijskast

LOENEN – Het bestuur van het Ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen heeft alle plannen voorlopig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.