Home / Brummen-Regiobode / Nachtwacht trekt door Hoenderloo

Nachtwacht trekt door Hoenderloo

HOENDERLOO – Hoenderloo stond vorige week op zijn kop door de Zomerfeesten. Er was vijf dagen kermis, maar het Oranje Comité Hoenderloo (O.C.H.) had daarnaast op vier dagen gezorgd voor een geweldige dorpsactiviteit. Zo stond op zondag de optocht door het dorp op het programma. Vele deelnemers hadden weken, zo niet maanden, hard gewerkt aan hun creatie. Grote winnaar bij zowel de vak- als de publieksjury werd de Brouwersweg / Weikamperweg met een schitterende levende vertolking van de Nachtwacht, lopend achter een enorme replica van het Rijksmuseum op een wagen. Een waardige kampioen en een mooi einde van vijf fantastische dagen.

Foto: Rob Spelde

Lees ook

Plannen De Bruisbeek in de ijskast

LOENEN – Het bestuur van het Ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen heeft alle plannen voorlopig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.