Home / Nieuws / Muziek, theater en dans op LandGOEDfestival

Muziek, theater en dans op LandGOEDfestival

ROZENDAAL – In het weekend van 24 en 25 augustus houdt Cultuurbedrijf RIQQ voor de tweede keer De Kunsttuin, tijdens het LandGOEDfestival op Kasteel Rosendael. Op zaterdag- en zondagmiddag kunnen bezoekers op ontdekking rond het kasteel. Lokale artiesten, kunstenaars en muzikanten brengen het park met veel verbeelding tot leven.
Naast theater en dans, kunnen bezoekers dit weekend genieten van beeldende kunst, muziek en voordrachten. Er zijn ligstoelen en zitzakken, spelletjes en voor kinderen zijn er speciale kinderactiviteiten. Voor wie in het park verder de ogen en oren goed de kost wil geven, is er het Raadsel van Rosendael, bedacht door Marc Pluim. In het park bevinden zich verborgen tekens, geheimzinnige symbolen en dolende sleutelbewaarders. Eén ding is zeker: wie de oplossing vindt, gaat als een rijker mens naar huis.
Ook de burgemeester van Rozendaal, Ester Weststeijn, maakt op ludieke wijze haar opwachting. Zaterdag om 15.00 uur spreekt zij het publiek toe op het plein voor het kasteel.
Het LandGOEDfestival is een reizend festival dat langs verschillende kastelen en buitenplaatsen in de regio trekt. Ook theater De Plaats speelt een speciale voorstelling op dit festival. Het complete programma is te vinden op www.geldersarcadie.nl. Hier zijn ook kaarten te koop.

Lees ook

Diefstal bij De Roskam

RHEDEN – De politie van Rheden heeft maandagavond 17 januari een 20-jarige man en vrouw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.